Демократи зіткнуться з юридичними проблемами у разі заміни Байдена – спікер Джонсон

Читать на русском
Спроба частини демократів замінити Джо Байдена в якості кандидата у президенти може призвести до серйозних юридичних наслідків.
Фото: AP

Спроба частини демократів замінити Джо Байдена в якості кандидата у президенти може призвести до серйозних юридичних наслідків.

Про це заявив речник Палати представників США Майк Джонсон, його цитує ABC News.

Black man та лідер Туреччини Орбан: обмовки Байдена та Трампа в ході передвиборчої кампаніїУ США за посаду президента борються 81-річний Джо Байден та 78-річний Дональд Трамп. Їхні обмовки під час передвиборчої кампанії – на інфографіці.

За словами політика, деякі штати не зможуть замінити Байдена іншим кандидатом перед президентськими виборами, оскільки на праймеріз члени демократичної партії підтримали саме чинного президента.

«Тому було б неправильно і, я думаю, незаконно, відповідно до правил деяких із цих штатів, якби жменька людей замінила його, бо їм більше не подобається кандидат. Це не повинно так працювати», – сказав Джонсон.

Він також пообіцяв, що республіканці «представлять переконливі аргументи на користь того, що цього не має статися».

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, що Національний комітет Демократичної партії відклав голосування, яке затвердило б Джо Байдена як кандидата у президенти США. А члени сім'ї президента США, за даними ЗМІ, почали обговорювати, як може виглядати його вихід із передвиборчої кампанії.

Після цього у Байден заявили, що президент не планує виходити з передвиборчих перегонів, незважаючи на заяви окремих ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: