У Байдена спростували заяви ЗМІ про його можливий вихід з президентських перегонів

Читать на русском
Президент США Джо Байден не планує виходити із передвиборчих перегонів, незважаючи на заяви окремих ЗМІ.
Фото: Reuters

Президент США Джо Байден не планує виходити із передвиборчих перегонів, незважаючи на заяви окремих ЗМІ.

Про це повідомила керівниця його кампанії Джен О'Меллі Діллон її цитує MSNBC.

Black man та лідер Туреччини Орбан: обмовки Байдена та Трампа в ході передвиборчої кампаніїУ США за посаду президента борються 81-річний Джо Байден та 78-річний Дональд Трамп. Їхні обмовки під час передвиборчої кампанії – на інфографіці.

«Безумовно, президент бере участь у цих перегонах, ви чули, як він говорив це знову і знову. Він найкраща людина, щоб кинути виклик Дональду Трампу», – заявила вона.

Діллон також розкритикувала високопоставлених демократів за те, що вони зосереджені на своєму політичному майбутньому, а не на підтримці Байдена.

У свою чергу, директор кампанії по роботі зі штатами Ден Каннінен у коментарі NBC зазначив, що виборці, як і раніше, хочуть бачити кандидатом від демократів саме Байдена.

«Хоча виборці постійно згадують вік президента Байдена, коли з ними зв'язуються, наші цільові виборці – як повторно залучені, так і ті, хто вагається, – як і раніше, планують голосувати за нього, даючи зрозуміти, що дебати не нашкодили цій підтримці», – повідомив Каннінен.

Він додав, що наразі штаб не має жодних планів щодо альтернативного кандидата.

Нагадаємо, вчора ЗМІ повідомили, що Байден може оголосити про вихід із передвиборчих перегонів вже цими вихідними – 20–21 липня. Демократи вважають, що тиск, який після дебатів з Трампом зріс «до нестерпного рівня», переконає президента ухвалити рішення залишити гонку.

А сьогодні ЗМІ заявили, що родина Байдена починає обговорювати план його виходу із передвиборчих перегонів. При цьому сам кандидат раніше називав лише одну умову для відмови від участі у виборах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: