Зеленский вважає, що Києву буде важко переконати команду Трампа у необхідності продовження допомоги

Читать на русском
Зеленський припускає, що у разі перемоги Трампа на виборах у США Україна матиме труднощі з наданням допомоги від Вашингтона.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський не виключає, що у разі перемоги Дональда Трампа на виборах у США Україна матиме труднощі з наданням допомоги від Вашингтона.

Заява Зеленського на цю тему прозвучала під час його інтерв'ю ВВС.

Борис Джонсон оприлюднив можливий мирний план Трампа щодо УкраїниЕкс-прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оприлюднив можливий так званий мирний план Дональда Трампа щодо завершення війни в Україні.

Відповідаючи на припущення журналіста про те, що Києву буде важко переконати команду Трампа у продовженні допомоги, він сказав: «так, але ми не боїмося важкої роботи».

«Ми на своєму місці маємо працювати зі Сполученими Штатами. Якщо прийде нова команда, ми маємо працювати з ними», – заявив Зеленський.

Президент також прокоментував вибір Трампом сенатора Джей Ді Венса в якості свого віце-президента. Той, у свою чергу, раніше заявляв, що йому «все одно, що станеться з Україною».

«Можливо, він справді не розуміє, що відбувається в Україні», – сказав Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що український лідер провів телефонну розмову з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Трампом і домовився обговорити під час особистої зустрічі, «які саме кроки можуть зробити мир чесним і справді тривалим».

А Трамп після розмови вкотре пообіцяв закінчити війну та організувати переговори, в ході яких Україна та росія «зможуть зустрітися та домовитися про угоду, яка припинить бойові дії».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: