У 10 областях скасували одну чергу відключень світла – Укренерго

Читать на русском
Сьогодні до 14-ї години скасували одну чергу відключень світла через активізацію роботи сонячної електростанції.
фото fakty.com.ua

У десяти областях України до 14 години скасували одну чергу відключень світла через активізацію роботи сонячних електростанцій.

Про це повідомила пресслужба Укренерго.

Відключення світла: як посилили вимоги до роботи мобільних операторів та інтернет-провайдерівВ Україні посилили вимоги до мобільних операторів та інтернет-провайдерів. Як вони повинні працювати при відключеннях світла - на інфографіці.

Йдеться про Львівську, Закарпатську, Волинську, Івано-Франківську, Тернопільську, Хмельницьку, Вінницьку, Одеську, Миколаївську та Херсонську області.

При цьому з 14:00 до 00:00 діятимуть три черги відключень, уточнили в компанії.

Також сьогодні планується імпорт електроенергії протягом доби з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини та Молдови загальним обсягом 24 873 МВт/год, з максимальною потужністю 1 251 МВт.

Нагадаємо, вчора в Укренерго повідомляли, що з 14:00 до 24:00 обленерго будуть застосовувати три черги відключень. В інші години доби діятимуть дві черги відключень.

Державна інспекція енергонагляду провела перевірки застосування графіків погодинних відключень у шести областях та виявила численні порушення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: