Ще одному посадовцю київського метрополітену обрали запобіжний захід

Читать на русском
Начальнику служби колії, тунельних споруд та будівель КП Київський метрополітен обрали запобіжний захід.
фото прокуратура

Сьогодні також обрано запобіжний захід начальнику служби колії, тунельних споруд та будівель КП «Київський метрополітен» у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Про це повідомила пресслужба Київської міської прокуратури у четвер, 25 липня.

Підтоплення метро у Києві: прокуратура спростувала заяви про неякісне будівництвоПрокуратура Києва заявила про отримані результати експертизи, які спростовують заяви КП Київський метрополітен про нібито неякісне будівництво.

Повідомляється, що у межах провадження щодо підтоплення тунелів між станціями «Деміївська» та «Либідська» судом обрано запобіжний захід до 23 вересня цього року у вигляді цілодобового домашнього арешту начальнику служби колії, тунельних споруд і будівель КП «Київський метрополітен», підозрюваному у службовій недбалості, що призвела до тяжких наслідків (ч. 2 ст.367 КК України).

Начальника служби колії, тунельних споруд КП «Київський метрополітен» підозрюють у неналежному виконанні посадових обов’язків, що призвело до розгерметизації тунелю, наявності тріщин у стінах тунелю та його подальшого підтоплення на ділянці київського метро між станціями «Деміївська» та «Либідська».

Нагадаємо, раніше сьогодні виконувачу обов'язків начальника КП «Київський метрополітен» також обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

А головного інженера метрополітену, який зараз виконує обов'язки начальника КП, підозрюють у неналежному виконанні посадових обов'язків, що призвело до подальшого затоплення ділянки між станціями «Деміївська» та «Либідська».

У прокуратурі заявили, що результати експертизи спростовують заяви підприємства про нібито неякісне будівництво тунелів між затопленими станціями.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: