Стало відомо, скільки російської військової техніки знищили Нацгвардійці за тиждень

Читать на русском
Зокрема, завдяки влучним ударам артилерії, дронів та діям піхоти були знищені 105 ворожих бліндажів з російськими військовими всередині.
Українська правда

Національна гвардія України протягом тижня знищила на фронті 16 російських танків, 22 одиниці бронетехніки, 16 засобів РЕБ та 105 бліндажів із військовими окупаціної армії.

Про це міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомляє у Telegram.

Які битви на війні проти України стали найкривавішими для російської арміїНа інфографіці – втрати росіян у найкривавіших битвах повномасштабної війни. На півночі Харківської області окупанти могли втратити 20 тисяч людей.

«За тиждень гвардійці ліквідували: 16 танків, 3 комплекси дальнього візуального спостереження, 22 одиниці бронетехніки, 86 автівок окупантів, 11 складів з боєкомплектом, 16 засобів РЕБ, 84 артилерійські системи», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, також завдяки влучним ударам артилерії, дронів та злагодженим діям піхоти були знищені 105 ворожих бліндажів з російськими військовими всередині.

Нагадаємо, втрати російської армії в Україні сягнули 576 тисяч військовослужбовців. За добу ЗСУ знищили 1310 окупантів.

Також супутники на знімках зафіксували наслідки ракетної атаки ЗСУ по аеродрому «Саки» біля селища Новофедорівка в тимчасово окупованому Криму.

Напередодні, 27 липня під Волгоградом розбився російський бомбардувальник Су-34.

Того ж дня безпілотники атакували три військові аеродроми в росії. Відомо, що на аеродромі «Оленья» у Мурманській області пошкоджено дальній бомбардувальник-ракетоносець ТУ-22М3.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: