У сервісах Microsoft стався новий збій: що відомо

Читать на русском
Внаслідок інциденту сталися перебої в роботі широкої лінійки програм. Також моніторингові ресурси зафіксували проблеми з тисячами інтернет-сайтів.
vctr.media

Компанія Microsoft вибачалися перед користувачами за новий глобальний збій за тиждень, який стався у ніч на 31 липня.

Про це повідомляє BBC.

Глобальний IT-збій: як відновити роботу Microsoft WindowsУ Держспецзв'язку дали інструкцію, як запустити комп'ютери, які працюють на Microsoft Windows.

Цього разу збій стосувався хмарної платформи Microsoft Azure, яка відповідає за обчислення у багатьох продуктах компанії, а також сервісу Microsoft 365.

Зазначається, що внаслідок інциденту сталися перебої в роботі широкої лінійки програм - від електронної пошти Outlook до популярної комп'ютерної гри Minecraft.

Також моніторингові ресурси зафіксували проблеми з тисячами інтернет-сайтів: від тих, що обслуговують судову систему Сполученого Королівства до сервісу з придбання квитків на ігри нідерландського футбольного клубу Твенте.

У Microsoft запевнили, що їхні спеціалісти працюють над усуненням збою, проте не змогли спрогнозувати, коли усі продукти повернуться до повноцінної роботи.

Нагадаємо, 19 липня у всьому світі відбулася серія технічних збоїв, яка порушила роботу авіакомпаній, банків та Лондонської фондової біржі.

В Україні були проблеми з роботою «Нової пошти», мобільного оператора Vodafone та деяких банків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: