ЗСУ знищили ворожий пункт управління БпЛА на Бахмутському напрямку – відео

Читать на русском
Бійці бригади Помста атакували позиції ворога на Бахмутському напрямку. Вдалося знищити пункт управління БпЛА, дві гармати та декількох окупантів.
Фото: 3 прикордонний загін імені Героя України полковника Євгенія Пікуса

На Бахмутському напрямку бійці бригади «Помста» Державної прикордонної служби України знищили пункт управління БпЛА росіян.

Про це повідомляють на сторінці бригади у Фейсбуці.

У ДПСУ розповіли, чи фіксують додаткові сили ворога біля кордону з СумщиноюРечник ДПСУ Андрій Демченко повідомив, що розширення зони активних бойових дій у напрямку Сумської області не фіксують, однак залишається високий рівень обстрілів.

Знищено пункт управління БпЛА з особовим складом та озброєння противника на Бахмутському напрямку.

«Прикордонники з підрозділу вогневої підтримки поцілили у пункт управління БпЛА, поранили 2 та ліквідували 1 окупанта. Оператори FPV-дронів підрозділу «Фенікс» пошкодили дві гармати 2А36 «Гіацинт-Б», гармату МТ-12 «Рапіра» та МТ-ЛБ (тягач легкий броньований)», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, нещодавно на Харківщині бійці Державної прикордонної служби України знищили два російські танки та автомобіль окупантів.

А 30 липня після візиту президента Володимира Зеленського на Волинь у ДПСУ повідомили, що у сусідніх з рф та Білоруссю областях збільшили кількість прикордонників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: