Екскерівнику Рівненського ТЦК повідомили про четверту підозру

Читать на русском
Працівники ДБР вчетверте затримали скандального екскерівника Рівненського ТЦК та повідомили йому про нову підозру.
Фото: ДБР

ДБР знову затримало колишнього керівника Рівненського ТЦК та повідомило йому про уже четверту підозру.

Про це йдеться на сайті Державного бюро розслідувань.

Працівники ДБР під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони західного регіону повідомили вже четверту підозру колишньому керівнику Рівненського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

«Цього разу він підозрюється у перешкоджанні законній діяльності Збройних сил України (ст. 114-1 КК України). Зокрема, йдеться про умисне сприяння громадянам в ухиленні від мобілізації та військової служби в умовах воєнного стану», – повідомили у ДБР.

Правоохоронці вже затримали колишнього начальника ТЦК, слідчі проситимуть для нього запобіжний захід - тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Нагадаємо, у липні 2023 року на Рівненщині затримали начальників обласного та районного військкоматів. Один із них побив підлеглого дерев'яною битою, другий зняв це на телефон. А під час обшуків у одного з військкома знайшли речовину, схожу на амфетамін.

Пізніше суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Після скандалів у ТЦК президент Володимир Зеленський звільнив усіх обласних військкомів.

У вересні стало відомо, що працівник Рівненського районного ТЦК добував амфетамін для свого начальника, якого у липні разом із головою обласного військкомату затримали за побиття підлеглого. Йому знову оголосили про підозру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: