Конфлікт із ТЦК у Ворохті: чотирьом місцевим жителям повідомили про підозру

Читать на русском
Оголошено підозру чотирьом жителям Ворохти в Івано-Франківській області за побиття військовослужбовця ТЦК та пошкодження його автомобіля.
zahid.espreso.tv

Правоохоронці повідомили про підозру чотирьом жителям Ворохти через конфлікт із військовослужбовцями місцевого ТЦК 4 липня.

Про це повідомляють поліція та прокуратура Івано-Франківської області.

У Міноборони пояснили, чому ТЦК продовжує видавати повістки на вулицяхТЦК продовжує роздавати повістки на вулицях, оскільки багато військовозобов'язаних порушують правила обліку та не оновили свої дані. Цей факт необхідно встановити.

У ході розслідування встановлено, що «підозрювані побили військовослужбовця Верховинського районного ТЦК, який був при виконанні службових обов'язків».

«Під час конфлікту місцеві чоловіки призовного віку завдали військовослужбовцю РТЦК та СП декілька ударів по голові та тілу, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та інші. Також вони пошкодили автомобіль, яким користувався потерпілий», – розповіли у прокуратурі.

За даними поліції, підозрювані – місцеві жителі 1984, 1987, 1995 та 2004 років народження, раніше не судимі. Підозра оголошена за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб). Суд незабаром обере їм запобіжні заходи.

Нагадаємо, конфлікт у Ворохті між місцевими жителями та співробітниками ТЦК стався 4 липня. За даними ЗМІ, мешканці перекрили дорогу через невдоволення роботою місцевого ТЦК, співробітники якого поставили блокпост на в'їзді до міста та перевіряли документи у туристів.

За фактами цих подій правоохоронці відкрили два кримінальні провадження.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: