У списку залишилися троє кандидатів: ЗМІ дізналися, коли Гарріс представить свого віцепрезидента

Читать на русском
Кандидатка у президенти США від Демпартії Камала Гарріс має намір представити свого претендента на посаду віцепрезидента у вівторок, 6 серпня.
Фото: Reuters

Кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс має намір подати свого претендента на посаду віцепрезидента у вівторок, 6 серпня.

Про це повідомляє Politico.

Новий кандидат у президенти США від демократів: що потрібно знати про Камалу ГаррісНа інфографіці – що відомо про Камалу Гарріс, яка балотується у президенти США від Демократичної партії замість Джо Байдена.

За даними журналістів, у списку Гарріс залишилися троє людей: сенатор від Арізони Марк Келлі, губернатор Пенсільванії Джош Шапіро та губернатор Міннесоти Тім Волц.

Очікується, що вона оголосить свого кандидата на мітингу у Філадельфії у вівторок, в рамках п'ятиденного туру по семи штатах, що вагаються.

При цьому деякі інсайдери стверджують, що Гарріс може представити свій вибір за прикладом кампанії Джо Байдена в 2020 році. Тоді політик оголосив про кандидатуру Камали Гарріс шляхом публікації 2-хвилинного відеоролика.

У штабі кандидатки також вважають, що витік інформації про вибір у ЗМІ може вплинути на плани Гарріс і змусити його обрати іншого претендента на посаду віцепрезидента.

Нагадаємо, 2 серпня Гарріс офіційно стала кандидаткою у президенти США від Демократичної партії. Вона забезпечила собі більшість голосів, а саме 2350.

ЗМІ також повідомляли, що віцепрезидентка США Камала Гарріс та кандидат від республіканців Дональд Трамп зрівняли шанси перемогти на президентських виборах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: