Вибори у США: Байден назвав Трампа загрозою для американської безпеки

Читать на русском
У ході бесіди з журналістами чинний лідер країни сказав, що якщо Трамп виграє президентські вибори 2024 року, то потрібно буде стежити за тим, що відбувається.
РБК-Україна

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп є справжньою загрозою американській безпеці.

Про це президент Сполучених Штатів Джо Байден заявив у інтерв'ю каналу CBS News.

Новий кандидат у президенти США від демократів: що потрібно знати про Камалу ГаррісНа інфографіці – що відомо про Камалу Гарріс, яка балотується у президенти США від Демократичної партії замість Джо Байдена.

Як відомо, Байден дав вже друге інтерв'ю після повідомлення про зняття своєї кандидатури з виборів.

У ході бесіди з журналістами чинний лідер країни сказав, що якщо Трамп виграє президентські вибори 2024 року, то потрібно буде стежити за тим, що відбувається.

«Ми справді перебуваємо в переломній точці світової історії», - підкреслив Байден.

Згідно з його словами, рішення, які ухвалила його адміністрація в останні три-чотири роки та рішення, які будуть прийняті у наступні три-чотири роки, визначать, як виглядатимуть наступні шість десятиліть.

«Ключом до всього є демократія», – підсумував президент Сполучених Штатів.

Нагадаємо, раніше Байден поділився своїми сумнівами про те, що у разі поразки Дональда Трампа на виборах вдасться мирно передати владу.

За даними нових опитувань, кандидатка у президентки США Камала Гарріс випереджає свого опонента Дональда Трампа у трьох ключових штатах.

Нещодавно стало відомо, що Гарріс випереджає республіканця Дональда Трампа у загальнонаціональному опитуванні – 42% проти 37%.

А раніше опитування CBS News/YouGov показало, що у Гарріс і Трампа рівні шанси на перемогу в ключових штатах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: