МЗС про підготовку до другого Саміту миру: місця і дати проміжних зустрічей вже визначені

Читать на русском
Українська влада продовжує працювати над організацією другого Глобального саміту миру, підготовка ведеться на всіх рівнях.
Фото: detector.media

Українська влада продовжує працювати над організацією другого Глобального саміту миру, підготовка ведеться на всіх рівнях.

Про це повідомив речник МЗС Георгій Тихий під час брифінгу, його цитує Укрінформ.

Саміт миру у Швейцарії: які країни підписали комюніке, а які – відмовилисяНа інфографіці – країни, які підписали та відмовилися підписати підсумкове комюніке Глобального саміту миру.

За його словами, українська сторона вже визначила графік проміжних зустрічей з учасниками ініціативи.

«Місця та дати цих проміжних зустрічей визначено, але я не забігаю вперед, а пропоную дочекатися, коли вони будуть оголошені, щоб не зірвати цей дипломатичний процес», – сказав Тихий.

Він додав, що «весь цей процес активно рухається», а над організацією працюють, серед іншого, Офіс президента та міністерство закордонних справ.

Нагадаємо, що нещодавно президент Володимир Зеленський заявляв, що Україна не може не запросити російську федерацію на другий Саміт миру, оскільки за її участь виступає світова спільнота.

Також повідомлялося, що Україна поки що не визначилася з місцем проведення другого Глобального саміту миру, розглядаються кілька варіантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: