У ДПСУ відреагували на заяву Лукашенка про збільшення білоруського угруповання на кордоні

Читать на русском
Лукашенко продовжує нагнітати інформаційну ситуацію заявами про напруженість на кордоні, хоча насправді ситуація там не змінилася.
Фото: Андрій Демченко / Facebook

Олександр Лукашенко продовжує нагнітати інформаційну обстановку своїми заявами про напруженість на українсько-білоруському кордоні, хоча насправді ситуація там не змінилася.

Про це заявив речник ДПСУ Андрій Демченко у коментарі Українській правді.

Два диктатори: як часто з початку вторгнення в Україну контактували путін і ЛукашенкоПутін і Лукашенко з початку повномасштабного вторгнення в Україну провели 12 телефонних розмов, 2 онлайн-засідання та більше двох десятків особистих зустрічей.

Він наголосив, що недавні слова диктатора про нібито перекидання підрозділів білоруської армії до кордону з Україною не відповідають дійсності.

«Ситуація на кордоні з Республікою Білорусь – без змін. Як бачимо, риторика Лукашенка також не змінюється, постійно нагнітаючи ситуацію з регулярною періодичністю на догоду країні-терористці», – пояснив Демченко.

Представник Держприкордонслужби додав, що зараз у відомстві не фіксують збільшення кількості техніки чи особового складу білоруських підрозділів біля кордону.

Нагадаємо, напередодні Лукашенко сказав, що Білорусь перекинула майже третину своєї армії до кордону з Україною через те, що там нібито перебуває понад 120 тисяч українських військових.

Раніше самопроголошений президент Білорусі заявив, що Україна та росія мають якнайшвидше розпочати переговори про завершення війни.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: