Загарбники завдали удару по промисловому об'єкту в Тернополі, спалахнула пожежа

Читать на русском
Під час повітряної тривоги в ніч на 20 серпня ворог атакував промисловий об'єкт у Тернополі, спалахнула ємність з пально-мастильними матеріалами.
Укрінформ

Під час повітряної тривоги в ніч на 20 серпня ворог атакував промисловий об'єкт у Тернополі, спалахнула ємність з пально-мастильними матеріалами.

Про це повідомило керівництво тернопільської адміністрації під час брифінгу.

«Під час нічної атаки ворог завдав удару по промисловому об'єкту, виникла пожежа. Відповідно, усі служби, які мають забезпечити роботу по своїх напрямках, виїхали на місце події. Кожен по своєму напрямку займався відповідним реагуванням. Служби спрацювали оперативно, як по локалізації надзвичайної події, так і по відповідних інших діях, які передбачені внутрішніми протоколами кожної зі служб», – зазначив заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко

Відомо, що на підприємстві сталася пожежа внаслідок влучання в ємність з пально-мастильними матеріалами. Серед людей постраждалих немає.

Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб оперативно відправив групу для проведення замірів на межі житлової зони. Заміри проводилися в кількох точках, і на цей час перевищень шкідливих речовин не виявлено. Наразі проводяться додаткові дослідження на формальдегіди і феноли, а також перевірка питної води.

Нагадаємо, в ніч на 20 серпня та зранку росія атакувала Київ ударними дронами, а також крилатими ракетами.

Сили протиповітряної оборони збили одну крилату та дві керовані авіаційні ракети, а також 25 безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: