Зеленський про Курську область: збільшуємо територію контролю і поповнюємо обмінний фонд

Читать на русском
Сили оборони України продовжують збільшувати територію контролю у раніше визначених районах Курської області рф, заявив президент Зеленський.
Фото: Офіс президента України

Сили оборони України продовжують збільшувати територію контролю у раніше визначених районах Курської області росії.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час вечірнього звернення до нації.

Росіяни зіткнуться з важкими боями при спробі контратакувати в Курській області – ЦРУРосія спробує провести контрнаступ у Курській області, щоб повернути собі територію, яку захопили українські війська.

За словами глави держави, він сьогодні обговорював хід операції на Курщині із головкомом ЗСУ Олександром Сирським.

«Сьогодні теж, як і щодня, є поповнення нашого обмінного фонду. Дякую вам, воїни! Це те, що допоможе повернути додому багатьох наших людей із російського полону. Маємо розуміти зараз і те, що вся напруга, яку ми перенесли в росію, означає, що вони не можуть спрямувати ще більше тиску на нашу Донеччину», – сказав Зеленський.

Він додав, що на Покровському та інших напрямках Донецької області ситуація залишається дуже складною.

«Надзвичайно складно, ключові російські зусилля та найбільші сили зосереджені саме там, і дуже важлива зараз стійкість кожного нашого підрозділу, наша здатність знищувати окупанта. Я хочу подякувати кожному солдату, кожному командиру, які тримають позиції», – заявив президент.

Нагадаємо, вчора головком ЗСУ Олександр Сирський заявив, що Україна контролює в Курській області 104 населені пункти на площі 1294 кв. км. З початку наступу нашої армії на Курщині взято в полон 594 військовослужбовці рф.

Раніше Зеленський пояснив, чому Україна зважилася на операцію в Курській області росії замість того, щоб кинути сили армії на Донбас.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: