Ізраїль ліквідував командира «Ісламського джихаду»

Читать на русском
Армія Iзраїлю ліквідувала 12 терористі у ході антитерористичної операції. Серед них – командир Ісламського джихаду Муххамад Джаббер.
Фото: ЦАХАЛ

Армія Iзраїлю ліквідувала понад десяток терористів у ході антитерористичної операції на Західному березі річки Йордан. Серед них командир «Ісламського джихаду» Муххамад Джаббер, відомий як Абу Шуджаа.

Про це повідомляє ЦАХАЛ (Армія оборони Iзраїлю).

Ізраїль незабаром може опинитись під новою атакою – ЗМІЗа першою хвилею терактів Хезболли, яка сталася сьогодні вранці, ймовірно, послідує друга хвиля. За інормацією ЗМІ, наступна атака на Ізраїль очікується з іншої країни.

«За першу добу спільної антитерористичної операції ЦАХАЛ, ISA та прикордонної поліції Ізраїлю в Дженіні та Тулькармі ліквідовано 12 терористів, затримано понад 10 підозрюваних, які перебували в розшуку, демонтовано десятки вибухових пристроїв та конфісковано зброю», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що ід час антитерористичної операції було ліквідовано п’ятьох терористів, які ховалися в мечеті. Серед вбитих був Мухамад Джаббер, відомий як «Абу Шуджаа» – глава терористичної мережі в Нур Шамсі, який брав участь у численних терактах.

Крім того, силовики силовики демонтували десятки вибухових пристроїв, затримали підозрюваних у тероризмі та вилучили зброю, зокрема кулемети М-16, боєприпаси та додаткову військову техніку.

Нагадаємо, у середу, 28 серпня, бойовики «Хезболли» обстріляли декілька районів Iзраїлю. ЦАХАЛ у відповідь завдала потужних ударів по позиціях терористів у Лівані.

Раніше у неділю, 25 серпня, в Каїрі відбулися перемовини щодо припинення вогню в Газі, проте досягнути домовленостей та підписати угоду сторони не змогли.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: