Зеленський привітав школярів з початком навчального року

Читать на русском
Зеленський подякував усім, хто зробив можливим цей навчальний рік для України, у тому числі всім учителям та військовим.
фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський привітав дітей, їхніх батьків та вчителів с началом нового учебного года, який знову доводиться розпочинати в умовах війни.

Звернення він опублікував у Telegram.

Стало відомо, в яких областях є проблеми з укриттями в школахБільшість навчальних закладів в Україні мають готові укриття на 90 відсотків, але в деяких регіонах готовність нижча, приблизно 70 відсотків.

«Сьогодні Україна розпочинає новий навчальний рік. Незважаючи на війну, на всі виклики. Сьогодні для мільйонів наших українських дітей, сімей, вчителів один із найголовніших днів року», – написав він.

Зеленський подякував усім, хто уможливив цей навчальний рік для України, у тому числі всім учителям, які працюють у державі, та кожному, хто захищає українські міста та села.

«Україна робить все, щоб дати дітям якнайбільше можливостей. І всі наші школи, всі вищі навчальні заклади, які сьогодні працюють – це докази стійкості нашого народу та сили України», – додав президент.

Нагадаємо, школам Києва дозволили перейти на очну форму навчання за наявності укриттів. Раніше глава Кабміну Денис Шмигаль повідомив, скільки дітей планують повернути до очних занять.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: