У Міненерго відповіли, які області найскладніше підготувати до зими

Читать на русском
У Міненерго заявили, що найскладніша ситуація у прифронтових областях, а особливу увагу приділяють Харківщині.
shutterstock.com

В Україні найскладніша ситуація під час підготовки до опалювального сезону спостерігається у прифронтових областях. Також особлива увага приділяється Харківщині.

Про це розповів заступник міністра енергетики Микола Колесник в ефірі телемарафону 5 вересня.

Готуємося до зимових відключень світла: як змінювалася вартість популярних зарядних станційЯк змінювалися ціни на зарядні станції EcoFlow River 2, River 2 Max, River Pro, Delta 2, Delta Pro – на інфографіці.

За його словами, при підготовці до зими найскладніша ситуація у прифронтових областях, оскільки там найінтенсивніші обстріли, зокрема й об'єкти енергетичної інфраструктури. Найчастіше здійснюються ураження, розриви на лініях.

«Окремий фокус приділяємо і Харківській області, і місту Харків. Тут є окремі плани підготовки до опалювального сезону. І це як питання резервних типів харчування для об'єктів критичної інфраструктури та стабілізації роботи енергосистеми в цілому», – сказав Колесник.

Нагадаємо, раніше глава Укренерго заявив, що взимку на Україну чекає багато випробувань, але апокаліптичного сценарію не буде. У ЦПД заявляли, що взимку можливі відключення електроенергії до 12 години на добу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: