Зеленський прокоментував заяви про стабілізацію фронту на Покровському напрямку

Читать на русском
Станом на початок вересня ситуація на Покровському напрямку покращилась, але й досі залишається складною.
president.gov.ua

Станом на початок вересня ситуація на Покровському напрямку покращилась, але й досі залишається складною.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю українським журналістам під час свого візиту до Італії.

Зокрема, президент відзначив, що ситуація на Покровському напрямку в будь-якому разі непроста, хоча за 3-4 дні до його виїзду в Італію вона покращилася.

«Я не хочу говорити завчасно. Якщо можна трішки потерпіти, коли там повністю все стабілізується, тоді будемо розмовляти про це», – заявив Зеленський.

Додамо, Forbes писав 6 вересня, що Сили оборони України проводять локальні контратаки на Покровському напрямку. При тому, що російська армія переважає українські сили приблизно в чотири рази.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомляв, що операції в Курській області ЗСУ позбавили окупантів можливості маневрувати та перекидати підкріплення з інших напрямків. Тому Силам оборони України вдалося зупинити російський наступ у районі Покровська.

Також писали, що військові 12-ї бригади спеціального призначення «Азов» повернули під контроль частину селища Нью-Йорк на Донеччині, а також деблокували Сили оборони, які перебували в оточенні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: