Посланець від Індії відвідає Москву для обговорення мирних зусиль щодо України – ЗМІ

Читать на русском
Радник з національної безпеки прем'єр-міністра Індії Аджит Довал відвідає Москву, щоб обговорити мирні зусилля щодо України.
Укрінформ

Радник з національної безпеки прем'єр-міністра Індії Аджит Довал відвідає Москву, щоб обговорити мирні зусилля щодо України.

Про це пише India Today.

За даними журналістів, радник прем'єра Індії з 10 по 11 вересня прибуде до Москви для участі у зустрічі представників країн БРІКС. Там він зустрінеться з російським диктатором володимиром путіним і обговорить мирні зусилля, спрямовані на врегулювання війни рф проти України.

Він також проведе двосторонні зустрічі зі своїми російськими та китайськими колегами з можливістю продовження дискусій липневого саміту в Москві.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 23 серпня, переговори президента Володимира Зеленського із прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді тривали майже три години, що є рекордом.

У Києві він заявив, що Україна та росія повинні «сісти разом» і визначити шляхи завершення війни.

До слова, Індія дотримується позиції, що мир може бути забезпечений лише з урахуванням «прийнятних для обох сторін умов». Саме тому представник країни відмовився ставити підпис під підсумковим документом на Саміті миру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: