У США почалися перші дебати між Трампом і Гарріс

Читать на русском
До сьогоднішнього дня кандидати у президенти США Дональд Трамп і Камала Гарріс не зустрічалися особисто.
Фото: колаж LB.ua

Сьогодні, 11 вересня, о 4:00 за київським часом розпочалися дебати між кандидатами у президенти США Камалою Гарріс та Дональдом Трампом на телеканалі ABC News.

Про це стало відомо з трансляції видання «Голос Америки».

Новий кандидат у президенти США від демократів: що потрібно знати про Камалу ГаррісНа інфографіці – що відомо про Камалу Гарріс, яка балотується у президенти США від Демократичної партії замість Джо Байдена.

При цьому, до сьогоднішнього дня Трамп і Гарріс не зустрічалися особисто.

Дебати триватимуть 90 хвилин з двома перервами, без глядачів у залі та без вступних промов, а мікрофони вмикатимуть тільки на час відповіді.

Зазначається, що у кожного з кандидатів є дві хвилини для відповідей на запитання.

Під час виступу одного політика, мікрофон опонента буде вимкнено.

Як відомо, ці дебати можуть стати гарним шансом для Дональда Трампа відновити свої позиції в президентських перегонах. Однак деякі республіканці побоюються його провалу.

Нагадаємо, Трампу вдалося випередити опонентку у новому опитуванні серед потенційних виборців. Нині республіканець має незначну перевагу – його підтримують 48% опитаних, тоді як Гарріс отримала 47% голосів.

Також раніше кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп неодноразово заявляв, що «має право» ображати свою опонентку від демократів Камалу Гарріс. Трамп каже, що не має великої поваги як до самої Гарріс, так і «до її інтелекту».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: