На місці стрілянини біля гольф-клубу Трампа знайшли автомат АК-47

Читать на русском
Біля гольф-клубу Трампа у Флориді, де напередодні відбулась стрілянина, знайшли автомат АК-47. Підозрюваного у ймовірному замаху затримали.
Фото: Reuters

Біля місця стрілянини поблизу гольф-клубу Трампа у Вест-Палм-Біч, штат Флорида, знайшли автомат АК-47. Також за попередніми даними, підозрюваного у можливому замаху на політика затримали.

Про це на сторінці у соцмережі Х повідомив син Дональда Трампа.

Випадки вбивства лідерів держав та політичних рухівПрем'єр Словаччини Роберт Фіцо пережив замах. На інфографіці – випадки вбивств лідерів держав та рухів.

«За даними місцевих правоохоронних органів, у кущах було виявлено АК-47. Кампанія Трампа опублікувала заяву, в якій підтверджує, що колишній президент перебуває в безпеці», – йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що підозрюваного затримано. Обставини інциденту з'ясовують слідчі.

Нагадаємо, у неділю, 15 вересня, відбулася стрілянина біля Дональда Трампа, коли він залишав свій гольф-клуб у Вест-Палм-Біч, штат Флорида. У передвиборному штабі заявили, що політик неушкоджений.

А 13 липня у кандидата у президенти США Дональда Трампа стріляли у Пенсильванії. Підозрюваний у спробі вбивства Трампа, був ідентифікований як 20-річний Томас Метью Крукс із Бетел-Парку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: