«Мене не зупинить ніщо»: Трамп прокоментував стрілянину біля гольф-клубу

Читать на русском
Республіканець Дональд Трамп прокоментував стрілянину поблизу гольф-клубу у Флориді та запевнив у тому, що він здоровий та неушкоджений.
Фото: AP

Кандидат у президенти США Дональд Трамп прокоментував стрілянину поблизу гольф-клубу у Флориді та запевнив у тому, що він неушкоджений.

Про це повідомляє CNN.

Випадки вбивства лідерів держав та політичних рухівПрем'єр Словаччини Роберт Фіцо пережив замах. На інфографіці – випадки вбивств лідерів держав та рухів.

Трамп повідомив в електронному листі для збору коштів, що він «у безпеці та здоровий» після інциденту зі стріляниною на його полі для гольфу в Південній Флориді у неділю, 15 вересня.

«Поблизу мене пролунали постріли, але перш ніж чутки почнуть виходити з-під контролю, я хотів би, щоб ви спочатку почули це: я в безпеці та здоровий! Ніщо не зупинить мене. Я ніколи не здамся! Я завжди буду любити вас за те, що ви мене підтримуєте», – йшлося у листі.

Видання Assosiated Press повідомляє, що невідомий чоловік у віці близько 65 років просунув дуло автомата через паркан гольф-клубу Трампа у Вест-Палм-Біч. У відповідь на це співробітник Секретної служби США відкрив вогонь. У підсумку нападник кинув зброю і спробував втекти на машині, але був затриманий.

ФБР вважає, що стрілянина може бути спробою замаху на Трампа. Секретна служба США підтвердила, що її агент відкрив вогонь по озброєному підозрюваному в гольф-клубі, де знаходився Трамп.

Нагадаємо, у неділю, 15 вересня, відбулася стрілянина біля Дональда Трампа, коли він залишав свій гольф-клуб у Вест-Палм-Біч, штат Флорида. У передвиборному штабі заявили, що політик неушкоджений.

Згодом біля місця стрілянини поблизу гольф-клубу Трампа у Вест-Палм-Біч, штат Флорида, знайшли автомат АК-47 та повідомили, що нападника затримали.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: