В окупованому Маріуполі помітили біженців з російської Суджі

Читать на русском
Окупанти вирішили розмістити росіян із Суджі Курської області у вкраденій нерухомості українців у Приморському районі Маріуполя.
t.me/andriyshTime

У тимчасово окупованому Маріуполі розмістили перших російських біженців з Суджі Курської області, яка зараз частково перебуває під контролем ЗСУ.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram у п'ятницю, 20 вересня.

Українські журналісти побували на Курщині та показали обстановку в Суджі – фотоУкраїнські журналісти приїхали до Суджі Курської області росії, яка зараз перебуває під контролем бійців ЗСУ. Вони зняли розбиту техніку росіян та поспілкувалися з місцевими.

За його даними, російські біженці зупинилися у пунктах тимчасового розміщення, облаштованих провладною партією російського диктатора путіна.

За словами Андрющенка, так звана влада окупантів обрала місцем перебування біженців вкрадену нерухомість українців у Приморському районі Маріуполя – поряд з морем.

«Це настільки цинічно, що цілком претендує на апофеоз «російського світу» у Маріуполі. У той час, коли тисячі своїх невідомо де. Там, де безкоштовна тарілка каші утворює чергу на годинник – повне забезпечення курян. Прекрасна демонстрація пріоритетів», – зазначив радник мера.

Нагадаємо, ЗСУ продовжують своє просування на Курщині. Президент Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ утримуватимуть територію Курської області, поки путін не сяде за стіл переговорів.

Раніше український омбудсмен відповів на критику через евакуацію росіян з Курщини до України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: