Хакери ГУР атакували ще два російські банки – ЗМІ

Читать на русском
ГУР здійснило кібератаку на два російські банки – порушено роботу їхніх сайтів, немає доступу до послуг інтернет-банкінгу, не працюють мобільні додатки.
Getty Images

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони України атакували ще два російські банки – «Россільгоспбанк» та ПАТ «Московський кредитний банк».

Про це з посиланням на джерела повідомляє низка українських ЗМІ, зокрема РБК-Україна.

За інформацією співрозмовників видання, у цих банках зараз порушено роботу сайтів, немає доступу до послуг інтернет-банкінгу, не працюють мобільні додатки. При цьому технічні служби поки що навіть приблизно не можуть визначити, коли відновиться робота сервісів.

«Ці акції не мають певного терміну дії. Фінансова система рф терпітиме удари рівно доти, доки останній окупант не покине територію України», – додали джерела.

Нагадаємо, 14 вересня фахівці ГУР також здійснили кібератаку на банківську систему росії.

8 вересня розвідники атакували низку російських компаній, причетних до виробництва зброї та будівництва об'єктів військової інфраструктури.

А наприкінці липня кіберфахівці завершили одну з найбільших в історії DDOS-атак на інтернет-інфраструктуру росії – вона тривала протягом тижня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: