ГУР про кібератаки на структури росії: далі буде

Читать на русском
Кіберспеціалісти ГУР посилили кібератаки на інфраструктуру ворога. Під ударом опинилися як військові об'єкти, і фінансовий сектор росії.
Фото: РБК-Україна

Кіберспеціалісти Головного управління розвідки посилили кібератаки на інфраструктуру ворога протягом останніх днів. Під ударом опинилися як військові об'єкти, і фінансовий сектор росії.

Про це повідомив представник воєнної розвідки Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

ГУР здійснило масштабну кібератаку на ресурси рф, під ударом аеропорти та сайти держвлади – ЗМІФахівці ГУР у так званий День росії здійснили кібератаку на державні сайти та сервери кількох аеропортів країни-агресора.

«Далі буде. Справді, спостерігалися тиждень масовані атаки на військову цифрову кіберінфраструктуру ворога. Треба розуміти, що йдеться про фінансовий сектор, а також інший кіберсектор противника, залучений до фінансування та забезпечення геноцидної війни проти українців», – сказав він.

Юсов підкреслив, що після кібератак низка фінансових установ, у тому числі Центробанк росії не змогли відновити свої послуги та послуги. Крім того, не виключено, що в росії стався витік даних в результаті атаки.

«Очевидно, ворог має розуміти у всіх напрямках, у тому числі на кіберпросторі, що за агресію проти України буде відплата та наслідки», – резюмував Юсов.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що кіберфахівці Головного управління розвідки здійснили одну з найбільших в історії DDOS-атак на інтернет-інфраструктуру Росії - вона тривала протягом тижня. Під ударом був, зокрема, Центробанк росії.

Також повідомлялося, що хакери ГУР атакували російські брокерські програми та банкомати, через що користувачі низки банків не могли зняти готівку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: