Трамп заявив, що зустрінеться із Зеленським

Читать на русском
Республіканець Дональд Трамп зустрінеться з президентом Зеленським у п'ятницю, 27 вересня, у Trump Tower у Нью-Йорку.
Фото: getty images

Колишній президент США Дональд Трамп опублікував в соцмережі лист заступника посла України в США від імені Зеленського з проханням зустрітися у п'ятницю, 27 вересня. Згодом республіканець підтвердив, що зустріч таки відбудеться.

Відповідний лист Трамп опублікував у соцмережі Truth Social.

Трамп заявив, що «Україна зруйнована» та розкритикував ЗеленськогоДональд Трамп на передвиборчому мітингу у Північній Кароліні зробив нові скандальні заяви про війну в Україні та розкритикував Володимира Зеленського.

У опублікованому листі йдеться про зустріч та наголошується на важливості особистого контакту та розуміння між сторонами.

«Ми всі в Україні прагнемо завершити цю війну справедливим миром. Без підтримки Америки досягти цього буде неможливо. Саме тому важливо, щоб ми залишалися у постійному діалозі та намагалися краще розуміти один одного. Декілька днів тому ми попросили про зустріч з вами, і я дуже хочу особисто почути вашу думку. Ви знаєте, що я завжди з великою повагою ставлюся до всього, що стосується вас, і так має бути», – йдеться у листі.

Згодом на пресконцеренції Трамп повідомив, що зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським 27 вересня у Trump Tower у Нью-Йорку.

«Президент Зеленський запросив зустріч зі мною, і завтра вранці, приблизно о 9:45, я зустрінуся з ним у Trump Tower», – зазначив республіканець.

Нагадаємо, напередодні президент України Володимир Зеленський зустрівся з віцепрезиденткою США Камалою Гарріс. Кандидатка від демократів заявила про непохитну підтримку України.

Також Зеленський провів зустріч з американським колегою Джо Байденом. Лідери обговорили «план перемоги» України та подальшу підтримку США.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: