Обама агітуватиме за Гарріс у Пенсильванії за місяць до виборів – WP

Читать на русском
Колишній президент США Барак Обама агітуватиме за віцепрезидентку Камалу Гарріс у одному з ключовому штаті Пенсильванії.
Фото: AP

Колишній президент США Барак Обама планує активно підтримувати віцепрезидентку Камалу Гарріс у рамках агітаційної кампанії протягом місяця перед виборами.

Про це пише The Washington Post.

Президентські вибори в США: що Трамп та Гарріс обіцяють американцямДо президентських виборів у США менше двох місяців. На інфографіці – що Дональд Трамп та Камала Гарріс обіцяють американцям.

За словами високопоставленого представника команди, Обама планує розпочати свою агітаційну кампанію з поїздки до Піттсбурга, штат Пенсильванія. Старший радник Обами Ерік Шульц підтвердив, що екс-президент активно працює на підтримку Гарріс і демократів у масштабах всієї країни.

«Обама цього місяця розпочне кампанію на підтримку віцепрезидентки Гарріс, стартуючи з важливого штату Пенсильванія, де вибори відбудуться наступного тижня», – зазначив у своєму пресрелізі Шульц.

Як один із найвпливовіших демократів, Обама відіграє значну роль у партії. Разом із дружиною Мішель вони підтримували Гарріс після того, як Джо Байден зняв свою кандидатуру, відкривши шлях для неї як потенційної претендентки.

Нагадаємо, 10 вересня відбулися дебати між Дональдом Трампом та Камалою Гарріс. За даними експрес-опитування CNN, більше половини глядачів дебатів вважають, що перемогла Гарріс.

А нещодавно повідомлялось, що члени команди Камали Гарріс занепокоєні тим, що її кандидат на посаду віцепрезидента, Тім Волц, має схильність до некоректних заяв, що змушує їх публічно виправдовуватися за його слова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: