Маск вважає, що може «потрапити до в'язниці» у разі перемоги Гарріс на виборах

Читать на русском
Ілон Маск вважає, що може потрапити до в'язниці, якщо на президентських виборах у США переможе Гарріс, а не Трамп.
Bloomberg

Бізнесмен Ілон Маск вважає, що йому може загрожувати ув'язнення, якщо на президентських виборах у США переможе демократка Камала Гарріс.

Він сказав про це в інтерв'ю Такеру Карлсону.

«Ніхто навіть не намагається вбити Байдена/Камалу»: Секретна служба США проводить перевірку через пост МаскаСекретна служба США розпочала перевірку через видалений пост Ілона Маска. Він писав, що ніхто навіть не намагається вбити Байдена чи Гарріс.

Під час інтерв'ю Карлсон зазначив, що Маску буде важко дистанціюватись від Дональда Трампа, якщо той програє вибори.

«Якщо він програє, мені кінець (I'm f***ked в оригіналі – ред.). Як думаєш, як довго триватиме мій тюремний вирок? Чи побачу своїх дітей? Не знаю», – відповів мільярдер.

Проте він заявив, що повністю підтримує Трампа. Маск вважає, що «якщо Трамп не переможе на цих виборах, то це будуть останні вибори».

«Я прогнозу., що, якщо адміністрація демократів протримається ще чотири роки, вони легалізують так багато нелегалів, що... на наступних виборах не буде жодного штату, що вагається, і це буде однопартійна країна», – сказав він.

Нагадаємо, днями Ілон Маск вперше з'явився на мітингу на підтримку Дональда Трампа, який проходив у Пенсильванії.

Влітку стало відомо, що Маск вніс пожертву до організації America PAC, яка займається підтримкою передвиборної кампанії Трампа. При цьому, за інформацією ЗМІ, фінансова підтримка бізнесменом республіканців виявилася набагато масштабнішою і почалася раніше, ніж вважалося.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: