ТЦК провели рейди у кількох містах України: що відомо

Читать на русском
У п’ятницю ввечері, 11 вересня, в кількох містах України ТЦК провели перевірки. Рейди відбувалися у клубах, ресторанах та концерті Океану Ельзи.
Українська правда

У п’ятницю ввечері, 11 вересня, в кількох містах України ТЦК провели перевірки. Рейди відбувалися у клубах, ресторанах та концерті Океану Ельзи.

Про це повідомляють у соцмережах.

Вчора ввечері військові провели мобілізаційні перевірки ресторанів та клубів у кількох українських містах. Зокрема, перевіряли чоловіків після концерту Океану Ельзи, який відбувся у Палаці спорту в Києві.

Після завершення виступу у відвідувачів співробітники ТЦК та СП та поліція перевіряли військово-облікові документи. Проте не обійшлося без конфліктів. Зокрема, кореспонденти hromadske зафіксували затримання кількох військовозобов’язаних, які мали проблеми з документами або відмовлялися їх показати.

Після рейду на сайтах, зокрема OLX, все більше людей почали продавати свої квитки на майбутні концерти гурту.

Проте перевірки у столиці того вечора відбувалися також в клубах та ресторанах. У інших містах також не обійшлося без рейдів. Зокрема, у Харкові в публічних місцях у військовозобов'язаних також перевіряли документи.

У Львові співробітники ТЦК та СП перевірки влаштували у нічому клубі EROS Show Bar, який знаходиться у центрі міста.

Згодом на сторінці Львівського обласного ТЦК та СП у Facebook зазначили, що в Україні постійно відбуваються заходи з мобілізації та оповіщення військовозобов’язаних чоловіків.

«Ми зацікавлені в збереженні прозорості процесу оповіщення. А також намагаємося постійно вдосконалювати свою роботу. Тож правоохоронні органи залучені з метою попередити й унеможливити будь-які спекуляції чи провокації при процесі оповіщення», – йдеться у дописі.

У Білій Церкві місцеві канали повідомляли про загін із 20-30 працівників ТЦК, який того вечора вирушив на рейд нічних закладів.

Схожі перевірки пройшли також у Дніпрі та Хмельницькому.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо конфлікту офіцера ТЦК та блогера Ніколаса Карми.

Також писали, що 4 вересня у Луцьку затримали чоловіка, який напав на пост охорони Луцького територіального центру комплектування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: