У ЗСУ підрахували втрати російських окупантів в Україні за тиждень

Читать на русском
Українські оборонці за тиждень знищили 8460 російських загарбників і 1662 одиниці техніки та озброєння рф.
Ілюстративне фотоГенштаб ЗСУ

Цього тижня українські військові знищили понад 8,4 тисячі окупантів та 1,6 тисячі одиниць ворожої техніки та озброєння загарбників, зокрема літак, гелікоптер і 52 танки.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк у Telegram.

Війна проти України: оцінки втрат російської арміїНа інфографіці – оцінки втрат російської армії в Україні від Генштабу, журналістів та західних розвідок.

Як зазначається, серед знищеного за тиждень – вісім установок протиповітряної оборони, 15 реактивних систем залпового вогню, 197 бойових броньованих машин і 318 артилерійських систем ворога.

Також російські війська втратили ще 578 одиниць автомобільної техніки й 72 одиниці спеціальної.

При цьому, у небі над Україною за цей час знищені щонайменше шість ракет і 414 безпілотників оперативно-тактичного рівня, якими атакувала армія країни-агресора.

Як відомо, минулої доби, 12 жовтня, Сили оборони України знешкодили 1300 російських загарбників, а також знищили десятки одиниць ворожої техніки.

Нагадаємо, напередодні президент Володимир Зеленський прокоментував операцію ЗСУ у Курській області рф. За його словами, російські війська намагалися відтіснити українські позиції, проте ЗСУ утримують рубежі.

Раніше Сили оборони показали, як відбувається навчання колишніх засуджених, які приєдналися до ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: