СБУ затримала агента ФСБ, який коригував ракетні удари по захисниках Харкова

Читать на русском
СБУ затримала у Харкові 33-річного агента ФСБ, який коригував російські удари по позиціях українських військових. Зраднику загрожує довічне ув'язнення.
Фото: СБУ

Служба безпеки України затримала чергового агента ФСБ, який коригував ракетно-дронові удари по оборонцях Харкова.

Про це повідомляє СБУ.

СБУ затримала у Харкові військового, який наводив російські ракети на свою бригадуЧерговим зрадником виявився нещодавно мобілізований 45-річний мешканець Харкова. Він наводив російські ракети на свою бригаду та планував втечу до рф.

Зловмисником виявився 33-річний місцевий будівельник, який допомагав ворогу, передаючи координати українських військових позицій для нанесення ракетно-дронових ударів.

Зрадник збирав дані про місця дислокації особового складу і військової техніки Збройних сил України, а також намагався виявити місця розташування систем ППО. Отриману інформацію він передавав російським кураторам через месенджер, надсилаючи фото і відео з докладним описом. Також агент здійснював дорозвідку після російських авіаударів, фіксуючи їхні наслідки за координатами, які отримував від ФСБ.

СБУ затримала зловмисника під час виконання чергового завдання. У нього вилучили телефон із доказами співпраці з ворогом.

Зраднику загрожує довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Нагадаємо, нещодавно СБУ затримала російських агентів, які коригували ворожий вогонь по Полтавській та Сумській областях. Вони встановили приховані відеокамери біля необхідних ворогу об'єктів.

Також 16 жовтня Служба безпеки запобігла втечі в росію агентки ФСБ, яка шпигувала за позиціями українських військ на Покровському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: