Гарріс змінює стратегію кампанії через зростання рейтингів Трампа – Reuters

Читать на русском
У штабі Камали Гарріс коригують стратегію кампанії через зростаючі рейтинги Дональда Трампа у передвиборчих опитуваннях.
Фото: Reuters

Віцепрезидентка США Камала Гарріс змінює стратегію своєї кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків і республіканців, а також посилюючи критику на адресу Дональда Трампа.

Про це пише Reuters.

Президентські вибори в США: що Трамп та Гарріс обіцяють американцямДо президентських виборів у США менше двох місяців. На інфографіці – що Дональд Трамп та Камала Гарріс обіцяють американцям.

Таке рішення у передвиборчому штаті Гарріс прийняли на тлі зростаючої тривоги серед демократів через опитування, які показують, що її суперник Трамп набирає популярність.

Згідно з даними громадських та внутрішніх опитувань, Гарріс статистично перебуває в рівних умовах у ключових штатах із Трампом, що викликає в декого сумніви в стратегії.

У виданні зазначають, що після тижнів фокусування на політиці та спроб показати себе на національному рівні, Гарріс повертається до агресивнішого стилю, який вона використовувала у липні, сподіваючись продемонструвати силу виборцям, які можуть бути прихильними до образу Трампа як сильної особистості.

Наприклад, цього тижня на мітингу в Ерії, Пенсильванія, Гарріс показала уривки з виступів Трампа, вказуючи на його загрозу для країни. Також вона зустрілася з Чарламейном та провела конфронтаційне інтерв'ю з Fox News, намагаючись залучити консервативних виборців.

«Наша стратегія полягає в тому, щоб змагатися скрізь, розширювати мапу і максимізувати кількість шляхів до перемоги», — написала голова кампанії Джен О'Меллі Діллон.

Цього тижня Гарріс відвідає Пенсильванію, Мічиган та Вісконсин, в той час як її партнер по кампанії, губернатор Міннесоти Тим Волц, проведе заходи в Вісконсині, Західній Пенсильванії, Північній Кароліні та другому округу Конгресу Небраски, де перемогу може забезпечити критично важливий голос.

«Це фінальна стадія у виборах, подібних до 2016 та 2020 років. Я залишаюсь обережно оптимістичною», — сказала стратег демократів Донна Бразіл.

Нагадаємо, республiканець Дональд Трамп почав випереджати Гарріс у передвиборчих опитуваннях. Трамп наразі лідирує в п’яти з семи ключових штатів, тоді як Гарріс лише у двох.

Також нещодавно колишній президент США Джиммі Картер, якому цього року виповнилося 100 років, достроково проголосував на президентських виборах, підтримавши кандидатуру вiцепрезидентки Камали Гарріс.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: