Загарбники невдало атакували позиції ЗСУ під Кринками – Генштаб

На фронті з початку доби 15 червня відбулось 60 бойових зіткнень. Росіяни продовжують тиснути на Покровському напрямку, а також здійснили атаку в районі Кринок.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у Facebook.

Відомо, що російські війська збільшили кількість атак на Харківському напрямку до п’яти за сьогодні. Бої тривають в районі Вовчанська. Також в цьому районі війська РФ застосували КАБи з території Бєлгородської області.

На Краматорському напрямку окупанти тричі намагалися наступати.

На Покровському напрямку тривають дев’ять боєзіткнень в районах Новоолександрівки, Калинового, Новоселівки Першої. За сьогодні уже 24 рази ворог намагався тиснути на цьому напрямку за підтримки авіації.

На Курахівському напрямку триває бій в районі Красногорівки. Тут Генштаб нарахував сім боєзіткнень з початку доби.

На Времівському напрямку ворог намагався атакувати вісім разів. Всі спроби поліпшити своє тактичне положення виявилися безуспішними.

На Придніпровському напрямку ворог спробував атакувати в районі Кринок, але його спроба закінчилась невдачею.

«На решті напрямків обстановка суттєвих змін не зазнала. Наші війська контролюють ситуацію та виснажують сили агресора вздовж всієї лінії бойового зіткнення», – додають у дописі.

Нагадаємо, видання АР писало, що Україна останнім часом розгорнула так звану еластичну оборонну стратегію на фронті, щоб виграти час до отримання кращого озброєння.

Тим часом російська армія не припиняє терор українців і використовує за місяць 3200-3500 авіабомб по цивільному населенню та цивільній інфраструктурі.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО