На узбережжі Криму загарбники збільшують кількість оборонних позицій – партизани

Партизани фіксують збільшення російськими військами кількості оборонних позицій вздовж узбережжя тимчасово окупованого Криму.

Про це повідомляє партизанський рух «Атеш».

«Поки окупаційна влада запевняє населення в тому, що загрози десантної операції ЗСУ немає, кількість оборонних недоспоруд вздовж берегової лінії збільшується щодня», – йдеться у повідомленні.

Варто відзначити, що в Євпаторії та Ялті російські війська залучають цивільних підрядників до облаштування вогневих та оборонних позицій. При цьому, за словами партизан, вони мають карикатурний вигляд.

Тим часом серед російських військових ходять чутки про те, що Сили оборони України формують так званий ударний кулак для осіннього прориву в бік Криму і перерізання сухопутного коридору на Херсонському напрямку.

Раніше повідомляли, що в окупованому Криму російські військові розмістили власну установку ППО поблизу пляжу, знову ставлячи під загрозу місцеве населення.

Нещодавно на сході окупованого Сімферополя партизани «Атеш» також зафіксували місце розташування російських установок ППО.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО