Лукашенко доручив відвести війська після «напруження біля кордону» з Україною

Олександр Лукашенко доручив відвести білоруські війська від України, бо нібито напруженість на кордоні вдалося ліквідувати.

Про це повідомляє БЕЛТА.

У суботу, 13 липня, Олександр Лукашенко доручив відвести білоруські війська від кордону з Україною у місця постійної дислокації. При цьому він заявив про ліквідацію нібито напруженості та відведення військ з українського боку.

«Хочу, щоб люди знали, я абсолютно переконаний і довіряю нашій розвідці: ситуація стабілізована на білорусько-українському кордоні. Війська їхні відведені. Тому, хлопці, подивіться, і наші війська потрібно прибирати з кордону. Щоб вони розуміли, як ми домовлялися, що ми не збираємося воювати та не збираємося тут концентрувати свої Збройні сили, крім сил спеціальних операцій», – сказав Лукашенко.

Нагадаємо, наприкінці червня Збройні сили Білорусі заявили, що ситуація на українському кордоні стає напруженою. Стверджувалося, що Україна нібито стягує до кордонів техніку та озброєння.

У ДПСУ відповіли, що будь-які дії Сил оборони на кордоні з Білоруссю спрямовані виключно на захист нашої держави та розповіли, для чого вони роблять подібні вкиди.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО