Гарріс погодилася на два раунди дебатів з Трампом – The Hill

Кандидатка в президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс проведе два раунди дебатів зі своїм опонентом Дональдом Трампом.

Про це пише The Hill.

Директор з комунікацій кампанії Гарріс Майкл Тайлер заявив у четвер, 15 серпня, що відбудуться два раунди президентських дебатів та один віце-президентських.

У своїй заяві представники кампанії прагнули покласти край пропозиціям кампанії Трампа про додаткові дебати перед днем ​​виборів, оголосивши, що «дебати про дебати закінчені».

«Якщо припустити, що Дональд Трамп дійсно з’явиться на дебатах 10 вересня, тоді віце-президеннт Камали Гарріс Тім Волц зустрінеться з Джей Ді Венсом 1 жовтня, а американський народ матиме ще одну можливість побачити віце-президента та Дональда Трампа на сцені дебатів у жовтні», – заявив Майкл Тайлер.

Таким чином, у Гарріс відкинули можливість проведення трьох раундів дебатів із Трампом, як того вимагав республіканець.

Нагадаємо, колишній президент США та кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп хотів провести серію дебатів з Камалою Гарріс у вересні. Трамп уточняв, що він хоче провести додаткові раунди дебатів 4 і 25 вересня, які транслюватимуться на Fox і NBC.

Також нещодавно повідомлялось, що кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс випереджає свого опонента від республіканців Дональда Трампа у п'яти із семи ключових штатів.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО