У ДПСУ відреагували на заяву Лукашенка про збільшення білоруського угруповання на кордоні

Олександр Лукашенко продовжує нагнітати інформаційну обстановку своїми заявами про напруженість на українсько-білоруському кордоні, хоча насправді ситуація там не змінилася.

Про це заявив речник ДПСУ Андрій Демченко у коментарі Українській правді.

Він наголосив, що недавні слова диктатора про нібито перекидання підрозділів білоруської армії до кордону з Україною не відповідають дійсності.

«Ситуація на кордоні з Республікою Білорусь – без змін. Як бачимо, риторика Лукашенка також не змінюється, постійно нагнітаючи ситуацію з регулярною періодичністю на догоду країні-терористці», – пояснив Демченко.

Представник Держприкордонслужби додав, що зараз у відомстві не фіксують збільшення кількості техніки чи особового складу білоруських підрозділів біля кордону.

Нагадаємо, напередодні Лукашенко сказав, що Білорусь перекинула майже третину своєї армії до кордону з Україною через те, що там нібито перебуває понад 120 тисяч українських військових.

Раніше самопроголошений президент Білорусі заявив, що Україна та росія мають якнайшвидше розпочати переговори про завершення війни.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО