Трамп заявив, що погодив правила проведення дебатів з Гарріс 10 вересня – CNN

Експрезидент США Дональд Трамп оголосив, що він «досягнув згоди» щодо участі в дебатах 10 вересня з віцепрезиденткою Камалою Гарріс.

Про це повідомляє CNN.

Трамп у своєму профілі у Truth Social зазначив, що «правила будуть такими самими, як і на останніх дебатах CNN, які, схоже, влаштували всіх».

Джерело видання, знайоме із ситуацією, підтвердило, що правила значною мірою відображатимуть умови, які використовував телеканал CNN під час дебатів 27 червня. У тому числі те, що мікрофони буде відключено під час виступу іншого кандидата, а в студії не буде глядачів.

Проте, згідно зі словами джерела, кампанія Гарріс стверджує, що з ABC тривають дискусії щодо того, чи залишатимуться мікрофони ввімкненими під час президентських дебатів у вересні.

Видання зазначає, що Трамп у своєму пості не згадав конкретно про відключені мікрофони, просто сказавши, що правила будуть такими ж, як і в його перших дебатах, коли кандидатом від демократів був чинний президент США Джо Байден.

Команда Трампа хотіла, щоб мікрофони були вимкнені під час дебатів, за винятком кандидата, чия черга виступати, як це було в червні. Однак Трамп, схоже, змінює свою думку, заявивши журналістам, що хотів би мати ввімкнені мікрофони.

Видання нагадало, що правила дебатів CNN не передбачали присутності глядачів у студії. CNN пише, що швидше за все правила щодо дебатів ще не повністю узгоджені.

Як зазначається, Трамп сказав, що Гарріс відмовилася від дебатів на Fox News 4 вересня, але залишить дату відкритою, якщо вона «передумає». Також експрезидент натякнув на можливий третій раунд дебатів на NBC News.

Зазначимо, нещодавно стало відомо, що кандидатка в президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс проведе два раунди дебатів зі своїм опонентом.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп заявив, що «має право» ображати свою опонентку від демократів Камалу Гарріс.

А нещодавно Трамп знову накинувся з образами на демократку Камалу Гарріс на передвиборчому мітингу, заявивши, що має кращий вигляд за опонентку.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО