На Донеччині під час ворожого обстрілу загинув ексрадник Залужного

Біля Добропілля у Донецькій області внаслідок ракетного удару загинув полковник Олександр Никитюк - колишній радник ексголовнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Про це повідомила Володимирська міська рада у Фейсбуці.

«На Донеччині, в районі міста Добропілля, внаслідок ракетного удару загинув 56-річний полковник ЗСУ Олександр Никитюк», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Никитюк свою кар’єру у правоохоронних органах розпочав у Володимирському відділі внутрішніх справ. Він працював на різних посадах у карному розшуку, а з березня 2005 року був призначений начальником відділу міліції у Володимирі, який очолював протягом шести років. Потім працював на посаді заступника начальника УМВС України у Волинській області, після чого став заступником начальника міліції Херсонської області.

Відомо, що після повномасштабного вторгнення Никитюк був радником колишнього головнокомандувача ЗСУ Залужного, служивши у Військовій службі правопорядку. У Никитюка залишилась дружина та двоє синів.

«Сьогодні від ворожої ракети загинув полковник Збройних сил України Никитюк Олександр Євгенович. Спочивай з миром. Дякую, що був у моєму житті. Завжди. Дякую, що пішов до... Ти був справжній. Самий справжній з справжніх», - відреагував Залужний.

Нагдаємо, що у липні колишній головком ЗСУ Валерій Залужний розпочав виконання обов'язків Надзвичайного та Повноважного Посла України у Великій Британії.

А у травні цього року поетеса Ліна Костенко та колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний також стали почесними громадянами Києва. До цього Залужний та глава ГУР Кирило Буданов отримали звання Героя України.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО