Президент відповів, який результат свого візиту до США вважає найважливішим

Президент Володимир Зеленський підбив підсумки свого візиту до Сполучених Штатів, під час якого він зустрівся з низкою високопоставлених політиків.

Заява Зеленського на цю тему прозвучала під час інтерв'ю телеканалу Fox News.

Відповідаючи на запитання журналіста, який результат для президента є найважливішим, він відповів: «Я думаю, що ми зберегли двопартійну підтримку України».

Зеленський також висловив упевненість, що його зустрічі з експрезидентом США Дональдом Трампом, головою Білого дому Джо Байденом та віцепрезиденткою Камалою Гарріс мала великий вплив на рівень підтримки України.

«Я думаю, це також про це, так. Байден, Гарріс, Трамп, зустріч із Конгресом, все це про єдність США. Я вдячний усім цим людям, про яких зараз сказав», – резюмував він.

Нагадаємо, під час візиту Зеленського США оголосили про виділення Україні нового пакету військової допомоги у розмірі 7,9 млрд. доларів.

Також повідомлялося, що президент України представив американським політикам «план перемоги» у війні проти росії. Але, за даними ЗМІ, його ініціатива «не вразила» адміністрацію Байдена.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО