«Хезболла» обстріляла північ Iзраїлю, ЦАХАЛ атакувала у відповідь

Терористи «Хезболли» обстріляли північ Iзраїлю з Лівану. У відповідь ізраїльська армія знищила пускові установки, з яких були випущені снаряди.

Про це повідомляє Армія оборони Iзраїлю (ЦАХАЛ).

Зазначають, що снаряди були випущені у неділю, 29 вересня, з Лівану в бік району Сде Еліезер. Військові Iзраїлю швидко вразили пускову установку, з якої були випущені снаряди.

«З полудня винищувачі ЦАХАЛ завдали ударів по десятках терористичних цілей, що належать терористичній організації «Хезболла» по всьому Лівану, включаючи пускові установки, спрямовані на територію Ізраїлю, будівлі, в яких зберігалася зброя, і об'єкти терористичної інфраструктури, які використовували Хезболла для терористичної діяльності проти держави Ізраїль», – йдеться у повідомленні.

Крім того, ввечері у Хайфі та навколишніх районах на півночі Ізраїлю пролунали сирени. Згодом система ППО успішно перехопила снаряд, випущений з території Лівану в напрямку Ізраїлю.

Нагадаємо, нещодавно повдомлялось, що Армія оборони Ізраїлю атакувала в Ємені низку інфраструктурних об'єктів, пов'язаних із рухом хуситів. В атаці брали участь десятки літаків, включаючи винищувачі, заправники та літаки-розвідники.

Також Армія оборони Ізраїлю ліквідувала командира «Хезболли» Наубіля Каука під час авіаудару по столиці Лівану. Він був старшим членом центральної ради терористичного угрупування.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО