Ізраїль знову завдав удару по Лівану, ліквідовано іранського генерала – ЗМІ

Читать на русском
Іранський генерал Нілфорушан керував оперативним командуванням КВІР, яке безпосередньо бере участь у різних військових операціях, включаючи придушення протестів в Ірані та військові дії за кордоном.
Аббас Нілфорушанфото: Pars Today

У ліванській столиці Бейруті сьогодні пролунав ще один потужний вибух. При цьому, у результаті удару по столиці Лівану, окрім лідера «Хезболли» Хасана Насралла, загинув також іранський генерал.

Про це повідомляють The Times of Israel та канал CNN.

Згідно з інформацією видання, внаслідок ізраїльських ударів у п'ятницю, 27 вересня, було вбито заступника командувача Корпусу вартових ісламської революції Ірану (КВІР) Аббаса Нілфорушана.

«Нілфорушан керував оперативним командуванням КВІР, яке безпосередньо бере участь у різних військових та охоронних операціях, включаючи придушення протестів в Ірані та військові дії за кордоном, зокрема у Сирії», - йдеться у повідомленні.

При цьому, у суботу ввечері, 28 вересня, у Бейруті пролунав ще один потужний вибух.

«Дим піднімається з південних передмість міста, де Ізраїль нещодавно завдав ряд ударів», - повідомили кореспонденти CNN.

Армія оборони Ізраїлю заявила, що завдала «точного» удару по південному району Бейрута Дахі, а подробиці буде надано пізніше.

Нагадаємо, армія оборони Ізраїлю ліквідувала Насраллу, його заступника Алі Каркі та інших командирів під час точкового удару по підземному штабу «Хезболли» в Бейруті 27 вересня.

Після цього верховного лідера Ірану аятолу Алі Хаменеї помістили у безпечне місце з посиленими заходами безпеки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: