Ізраїль вдарив по штабу розвідки «Хезболли» у Лівані

У ліванському Бейруті винищувачі військово-повітряних сил Ізраїлю завдали ударів по розвідувальних об'єктах терористів, що належать до штаб-квартири розвідки «Хезболли».

Про це Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) повідомляє у Telegram.

Як зазначається, винищувачі завдали ударів по об'єктах терористів «Хезболли» на півдні Лівану та в районі Бекаа, зокрема по складах зброї, об'єктах терористичної інфраструктури та пусковій установці.

Крім того, у ЦАХАЛ зазначили, що впродовж минулої доби ізраїльська армія завдала ударів по більш ніж 70 об'єктах терору «Хезболли» на півдні Лівану, зокрема по об'єктах терористичної інфраструктури, пускових установках, центрах командування й управління, а також по сховищу зброї на півдні Лівану.

Нагадаємо, Ізраїль вночі 4 жовтня завдав авіаударів по ліванському Бейруту. Ціллю міг бути Хашим Сафі ад-Дін – двоюрідний брат та наступник убитого лідера «Хезболла» Хасана Насралли.

Також повідомлялося, що Армія оборони Ізраїлю ліквідувала 440 членів терористичного угруповання «Хезболла» та знищила понад 2 тисячі ворожих цілей у Лівані.

Як відомо, армія Ізраїлю закликала жителів понад 20 населених пунктів Лівану негайно евакуюватися.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО