Стало відомо, скількох людей за сьогодні вбили і поранили росіяни на Донеччині

За добу суботи, 12 жовтня, на Донеччині російські окупанти в різних районах області вбили двох та поранили 10 цивільних.

Про наслідки атак розповіла пресслужба обласної прокуратури у Telegram.

Як зазначається, на автодорозі між с. Улакли і с. Дачне Волноваського району відбулося пряме влучання ворожого FPV-дрону в цивільний автомобіль, у якому загинув 19-річний водій.

Також армія країни-агресора завдала удару по селищу Курахівка Покровського району. У результаті дістала тілесні ушкодження, несумісні з життям, 84-річна пенсіонерка.

Крім того, війська рф обстріляли місто Селидове, де від влучання засобів ураження було травмовано двох чоловіків та жінку.

Під приціл окупантів потрапило і місто Сіверськ, осколкових поранень та мінно-вибухових травм зазнали двоє місцевих жителів 23 та 25 років.

За попередніми даними, ворог наносив удари по населених пунктах з використанням артилерії.

При цьому, під час атаки армії держави-агресора на місто Мирноград, перебуваючи у будинку, поранень зазнала подружня пара.

Згідно з повідомленням, ще трьох цивільних 46, 50 і 73 років поранено у селищі Шевченко.

Нагадаємо, російські окупаційні війська сьогодні, 12 жовтня, завдали ударів по Дергачівському району Харківської області, у резільтаті чого постраждали двоє цивільних.

У Харківській області внаслідок атаки безпілотниками по Купʼянську постраждали двоє мирних мешканців. Влучання було біля цивільного авто.

Також внаслідок російських авіаударів по Запоріжжю у суботу вночі, 12 жовтня, пошкоджено житлові будинки у Шевченківському та Олександрівському районах міста. Постраждали 4 людини.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО