У столичному ТЦК прокоментували роздачу повісток після концерту «Океану Ельзи»

Оповіщення та перевірки військово-облікових документів здійснюються постійно з моменту введення в дію Закону України про мобілізацію у зв'язку з уведенням в країні правового режиму воєнного стану. Зокрема, у Києві, під час перевірки документів після концерту «Океану Ельзи», між військовослужбовцями та цивільними чоловіками конфліктів не було.

Про це Київський міський ТЦК та СП повідомив у коментарі виданню «Укрінформ».

Зазначається, що у ТЦК відповіли на запитання щодо того, коли у столиці в п'ятницю ввечері, 11 жовтня, співробітники ТЦК провели рейд біля Палацу спорту після концерту гурту «Океану Ельзи».

«Затримання громадян, які порушили норми Закону, відбувалося співробітниками Національної поліції України. Конфліктних ситуацій за участі військовослужбовців ТЦК зафіксовано не було», – йдеться у заяві.

Як відомо, місцеві Telegram-канали написали, що у Києві ввечері 11 жовтня співробітники ТЦК провели рейд біля Палацу спорту, і що деяких чоловіків затримували та саджали до поліцейських авто.

Нагадаємо, 11 вересня в кількох містах України ТЦК провели перевірки. Рейди відбувалися у клубах, ресторанах та концерті «Океану Ельзи».

Згодом у Верховній Раді прокоментували перевірки ТЦК, які відбулися у п’ятницю, 11 жовтня.

Раніше також писали, що правоохоронці відкрили кримінальне провадження щодо конфлікту офіцера ТЦК та блогера Ніколаса Карми.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО