Гарріс звинуватила Трампа в приховуванні інформації про стан здоров'я

Віцепрезидентка Камала Гарріс розкритикувала свого опонента республіканця Дональда Трампа за те, що він не оприлюднив актуальної інформації про стан свого здоров'я.

Про це пише CNN.

Камала Гарріс заявила, що Дональд Трамп і його команда намагаються приховати його справжній стан здоров'я, щоб американці не могли оцінити, чи він дійсно здатний виконувати обов'язки президента.

«Він і його команда не хочуть, щоб американський народ по-справжньому бачив, що він робить і чи справді він підходить [за станом здоров'я] для виконання роботи президента Сполучених Штатів», – зазначила Гарріс.

Напередодні Білий дім оприлюднив лист від лікаря Гарріс, у якому зазначалося, що вона має «чудове здоров'я». Після цього її команда закликала: «Черга за вами, Дональде Трампе».

Команда Трампа у відповідь надала минулорічні звіти від його особистого лікаря Брюса Аронвальда та колишнього лікаря Білого дому.

«Президент Трамп добровільно опублікував оновлення від свого особистого лікаря, а також детальні звіти доктора Ронні Джексона. Усі прийшли до висновку, що він у відмінному стані здоров’я, щоб бути головнокомандувачем», — зазначив речник кампанії Трампа Стівен Ченг.

Минулого року Трамп оприлюднив довідку, яка містила загальні відомості про його здоров’я, але не мала інформації про типи аналізів або їхні результати.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що шанси республіканця Дональда Трампа на перемогу у президентських виборах 2024 року зросли. Нині він випереджає свою опонентку на 4% у передвиборчих опитуваннях.

Як відомо, дослідження показало, що реалізація передвиборних обіцянок Дональда Трампа збільшить державний борг США на 7,5 трлн доларів, тоді як обіцянок Камали Гарріс – на 3,5 трлн.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО