Окупанти знайшли солдатів КНДР, які втекли з Курщини, і хочуть кинути їх на штурм – ЗМІ

Військові рф затримали 18 північнокорейських солдатів, які вирішили залишити свої позиції в Курській області. Тепер росіяни можуть кинути їх на штурми проти ЗСУ.

Про це з посиланням на джерела в ГУР повідомило hromadське.

Розвідка встановила, що близько 40 солдатів із КНДР після свого прибуття в росію навчали російських бійців застосовувати повітряні кулі у військових цілях, а ті, у свою чергу, навчали представників Північної Кореї веденню сучасного піхотного бою.

Але після навчання військовослужбовців з КНДР залишили у лісовому масиві в Курській області на кілька днів без продуктів харчування та без вказівок щодо подальших планів та намірів. І 18 північнокорейців вирішили самовільно залишити позиції, щоб знайти російських командирів, пише видання.

Але вже за дві доби, 16 жовтня, зниклих військових знайшли та затримали росіяни.

«Як зазначило джерело в розвідці, відстань від місця втечі становила близько 60 кілометрів. Наразі усіх 40 солдатів з КНДР, які перебували на попередніх позиціях, перемістили у Льговський район Курської області для подальшого залучення у штурмових діях на Курщині», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що група військових КНДР у лавах армії рф втекла з позицій на Курщині.

Глава ГУР Кирило Буданов повідомляв, що до листопада близько 11 тисяч північнокорейських солдатів будуть готові воювати проти України.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО