У Києві та 8 областях у неділю знову вимикатимуть світло

Читать на русском
13 листопада у Києві та 8 областях України знову відбудуться планові відключення світла. Ремонтні бригади працюють цілодобово.
Ілюстративне фотоФото – pmg.ua

У неділю, 13 листопада, знову вимикатимуть світло за планом у Києві та 8 областях.

Про це повідомляє «Укренерго».

Відомо, що крім столиці обмеження електропостачання відбудеться у Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях.

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

Зазначається, що в інших регіонах України відключення світла не передбачені.

«Будь-які обмеження споживання електроенергії є наслідком пошкодження частини енергосистеми російськими ракетами та дронами. Ремонтні бригади працюють цілодобово, але для відновлення високотехнологічного обладнання потрібен час», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві можуть вимикати електропостачання на більш тривалий час. Це пов’язано зі зниженням температури повітря.

Також 12 листопада у Києві та 8 областях розпочалися аварійні відключення електроенергії через зростання навантаження на енергосистему.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: